Valutor:

Frakt & Retur

Vår webbplats tar varje kund på allvar, så din tillfredsställelse är vår långsiktiga strävan och översta oro. Vänligen öppna paketet i närvaro av kuriren när ditt paket kom och dubbelkolla och se till att objektet är vad du beställt från oss och all information matchen.

För att lösa varje tvist mycket lättare och snabbare, ange några bilder som är verklig och korrekt för att bevisa att det är vårt fel att göra misstag om du vill ha tillbaka. Vänligen notera att ingen avkastning är acceptabelt utan att få vår tillåtelse kommer vi att ge dig en motsvarande svar när problemet har verifierats och bekräftats.

General returpolicy
Kontakta vår kundtjänst för att initiera returprocessen inom 7 dagar efter häleri ditt objekt (s).
Om du återvänder eller utbyta objekt, vänligen se till att de är i sitt ursprungliga skick - oanvända, otvättade, oförändrad, oskadade, rena, fria från ludd och hår, och med de intakta märker fäst.

Observera vad som måste ingå i paketet.
1.If du vill gå objekten du får, kontakta vår kundtjänst.
2. Mis-levereras produkter: När vi har bekräftat din mis-sända objekt (objekt sänds inte beställda
. 3. Objektet du kommer tillbaka måste vara intakt.
4.We inte bära kostnaden för dina returnerade artiklar.
Observera att vi inte kommer att acceptera några gångna tillbaka objekt av färgskillnaden som orsakas av din bildskärm eller väder.

Återvänder för utbyte
Din tillfredsställelse är av yttersta vikt att vårt team. Vid ankomsten av ditt paket, föreslås det att du kontrollera och se objekten har gjorts i enlighet med din beställning specifikationer.

tillbaka